Een bezorgd burger stelt vragen aan machthebbers

23 mei 2014

Ymere en Communiciatie

Beste J,

Alles wel?
Op dit moment staat er voor de deur van de ...straat een busje van MVDK.nl Spuit- en schilderwerken. De betreffende website is offline maar volgens de KvK is het bedrijf in Castricum gevestigd.

Twee heren - die vermoedelijk van dat bedrijf zijn - zijn onaangekondigd het portiek binnengetreden en maken veel lawaai zonder dat duidelijk is wat zij komen doen.
De deurdranger hebben zij met opzet ontregeld zodat zij makkelijk het pand kunnen binnentreden. Erg handig voor insluipers!

Er staat een soort verfmengapparaat pontificaal in de gang een hoop herrie te produceren en erg in de weg te staan. De buurvrouw met haar rollator kan er voorlopig absoluut niet langs.

Kun jij ons, vanuit jouw functie van contactpersoon en gebiedscoördinator, vertellen wat zij komen doen en waarom wij als bewoners niet zijn ingelicht?

Wij vernemen dat graag van je.

Vriendelijke groet,

Namens de bewonerscommissie,

Terrence Weijnschenk

Update: maandag 27 mei liet een medewerker van Ymere mij weten dat er intern zal worden uitgezocht wat er gebeurd is.

1 opmerking:

HajarsIdeas zei

Woningcorporaties moeten onteigend worden. Ze zijn allang afbetaald, hun functie is voorbij. De woningen moeten onder de bewoners verdeeld worden. Dan komt 't pas goed met de Nederlandse woonmarkt.