Ymere en lekkage, een melding

6 Oktober stuurde ik een melding aan Ymere over lekkage in de badkamer. Het antwoord kwam snel: wij kunnen pas iets doen wanneer uw buurvrouw de deur open doet. Vanwege privé omstandigheden kan zij zelf niet communiceren maar haar moeder zal ons nog bellen.'

6 Oktober is een paar weken geleden en met water in de verlichting van mijn badkamer vind ik dat de situatie voldoende is geëscaleerd voor een vervolgmelding:


Beste mensen,

Een aantal jaren geleden is mijn woning afgebrand. De oorzaak bleek een lekkage in de douche van de bovenbuurvrouw waardoor water door de muren sijpelde en kortsluiting veroorzaakte bij een wandcontactdoos die niet geaard bleek te zijn.

Ik dring er ernstig op aan dat Ymere niet dezelfde fouten maakt als eertijds. De gevolgen (én de kosten) zijn niet te overzien.

Om u te helpen noem ik Jozua Ros in de cc. Als tussenpersoon tussen bewoners en Ymere kan hij wellicht wat gewicht in de schaal leggen. Misschien door de moeder van mijn bovenbuurvrouw simpelweg te vragen de deur te openen voor de elektricien, de stukadoor en de loodgieter. Waarbij ik dringend verzoek ditmaal een échte reparatie te laten uitvoeren. De 'oplossing' (gaffertape over de scheur in de douchevloer plakken en afmaken met een beetje verf) na de melding die leidde tot de brand zal de brandweer waarschijnlijk niet serieus nemen en dus Ymere aansprakelijk stellen voor ALLE kosten, voortkomend uit de schade.

U kunt dat voorkomen.

In de verwachting dat u de juiste keuze zult maken, teken ik,

Vriendelijke groet,

Reacties

Populaire posts van deze blog

Ymere en de aanleg van CV-installatie: de soap

Ymere: Feenstra of Comfort Partners?

Ymere en de CV: het is nog niet voorbij.