Een bezorgd burger stelt vragen aan machthebbers

7 november 2011

Casting

Beste mensen,

Aangezien jullie, ondanks herhaalde verzoeken mijnerzijds, de factuur betreffende de klus "...." van afgelopen mei nog niet hebben voldaan èn niet reageren op berichten via sms, ingesproken op voicemail van mobiel of vaste telefoon en ook niet op e-mails, brieven per reguliere post of zelfs maar op berichten via Twitter of Facebook, rest mij niets anders dan het inschakelen van een incassobureau.

Voor de goede orde bij deze nogmaals de factuur die oorspronkelijk werd verstuurd op 12 augustus jongstleden. Herinneringen werden verstuurd op: 5 september per sms, per e-mail op 6 september, 12 september, 21 september, 30 september en 14 oktober. Mijn zaakwaarnemer stuurde jullie een e-mail op 27 oktober en ook daar werd niet op gereageerd. Bovendien hebben zowel hij als ik meerdere pogingen ondernomen om dit casting bureau telefonisch (zowel via de vaste alsook via de mobiele telefoon) te bereiken. Allen vruchteloos.  

Op 5 augustus per e-mail en op 30 augustus per sms werd mij toegezegd dat de betaling per omgaande zou plaatsvinden. Zoals alle betrokken weten is het bij die toezeggingen gebleven.

Mochten de betaling en dit bericht elkaar hebben gekruist dan verzoek ik jullie dit bericht als niet verzonden te beschouwen.

Met inmiddels verschuldigde hoogachting,

TW

P.s. Kopieën van dit schrijven zijn verzonden aan een jurist, een incasso-bureau en aan vertegenwoordigers van andere casting-bureaus. Bovendien is dit bericht gepubliceerd op http://vragen.blogspot.com

7 opmerkingen:

Anoniem zei

dit is precies wat ik ook van plan ben. Al maanden hoor ik niks van dit casting bureau. zij reageren niet op de telefoontjes nog op mijn mailtjes, nu ben ik eveneenst van plan om een jurist en of een incasso bureao op deze mensen af te sturen. ik vind het namelelijk schandalig dat zij totaal niet reageren. misschien hebben jullie nog tips.

gr jm

Mike007 zei

Je bent niet de enige die ik hier over gehoord heb! Een andere ex-collega heeft ook problemen gehad met betalingen

Mike007 zei

je bent niet de enige, een andere ex-collega heeft ook problemen met betalingen (gehad).

Anoniem zei

En heb je inmiddels betaald gekregen?

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Heel bekend, mijn dochtertje moet ook nog betaald krijgen. Weliswaar een klein bedrag maar wel zijn eerste opdracht. Jammer dat dit voor hem best een slechte ervaring lijkt te woden.

Als je ze via Twitter benaderd ofzo dan krijg je een bericht alsof er niets aan de hand is van ja kom maar langs, alsof je elkaar al 20 jaar kent maar als je dan wilt bellen voor een afspraak zijn ze niet thuis.

Ik hoorde laatst bij een auditie dat ze vaak mensen uitnodigen waarvan ze bij voorbaat weten dat ze geen kans maken of dat de keus allang is gevallen maar doorgaan met audities puur omdat ze betaald worden per persoon die auditie komt doen.

ik vind het erg jammer want ze lijken wel hele leuke opdrachten te krijgen. Zonde dat ze zichzelf in hun eigen vingers snijden op deze manier.

Anoniem zei

wat vreemd anoniem, jij bent toch op een ander blog mfm1505, daar heb je het over een zoontje ,maar hier over een dochter ???en drie regels verder heb je het over , Voor HEM , Tja wat is het nou !!