Een bezorgd burger stelt vragen aan machthebbers

8 juli 2009

Starguide

Beste mensen,

Vandaag kwam ik erachter dat ondanks de afzegging die ik ruim op tijd heb verstuurd
toch weer het inschrijfbedrag voor een heel jaar van mijn rekening is afgeboekt van mijn bankrekening.

Uiteraard ben ik het hier niet mee eens en ik heb dan ook de bank opdracht gegeven het betreffende bedrag terug te boeken.
Met een korte speuractie op het internet ontdekte ik dat ik bij lange na niet de enige ben bij wie dit is gebeurt.

Gemakshalve ga ik ervanuit dat jullie geen juridische problemen willen en dit soort fouten in de toekomst voorkomen.
Voor de duidelijkheid is dit bericht gepubliceerd op http://vragen.blogspot.com

Met vriendelijke groet,

TW

P.s. Volledigheidshalve wijs ik jullie erop dat de eventuele kosten voor juridische bijstand in deze voor rekening komen van Starguide.
Verder mag jullie directie aan de tafel bij Kassa (waarvan de redactie inmiddels op de hoogte is van jullie praktijken) uitleggen
waarom jullie je niet aan de wet hoeven te houden.

3 opmerkingen:

Helen S zei

Ook mijn dochter heeft nu voor de derde keer dus het derde jaar een acceptgiro gekregen, nadat ik de afschrijving al twee keer had geweigerd. Wat is dit voor een bedrijf.
Wellicht de Telegraaf erbij halen?

Anoniem zei

Eindelijk het bewijs, ik ben er erg druk mee met deze oplichters, gewoon brutaal 50 euro incasseren, we moeten met zijn allen er werk van maken, dit is te gek voor woorden! heb een tip! Tros RADAR inschakelen, of Onbudsman...een regelrecht telefoon nummer is 088-0707070 en anders bellen naar Incasso die heeft meerdere aanmeldingen nr'070-45253332 ben inmiddels een jaar bezig om deze oplichters op zijn plekje te zetten helpen jullie mee??

Succes!

Anna Arnhem.

Henny zei

Ik ben geen lid, volgens hen mijn minderjarige dochter, en probeert men maandelijks vier maal, vier verschillende lidmaatschappen op haar naam te incasseren, sturen aanmaningsbrieven aan ons, maar reageren niet op email en de telefoon is 24/7 in gesprek.

Zolang ze niet kunnen aantonen dat een van haar ouders toestemming heeft gegeven hebben ze geen poot om op te staan en zal ik telkens weer de incasso's storneren.

Zodra ze weer een poging doen, zal ik aangifte doen bij de politie.