Een bezorgd burger stelt vragen aan machthebbers

27 april 2004

Antwoord op: Stormfront

Wanneer houden we eens op met dat schijnheilige gedoe? Ik pleit ervoor dat iedereen die de in ons land geldende wetten opzettelijk overtreedt dezelfde behandeling ondergaat. Daarbij maakt het land van herkomst niet uit (zie bovenstaand voorbeeld) maar ook niet het voormalige beroep van de overtreder (als in het geval van de voormalige rechter die met fluwelen handschoentjes wordt aangepakt terwijl hij zijn stiefzoon heeft misbruikt �n in het bezit bleek van kinderporno) en ook niet het huidige beroep (zoals in het geval van VVD-kamerlid Hofstra die toegaf als commissaris van een bouwbedrijf op de hoogte te zijn van een aantal gevallen van bouwfraude).
Het wordt tijd dat de magistratuur in dit land eraan herinnerd wordt dat wij een grondwet kennen waarvan artikel 1 wellicht de bekendste is: Het anti-discriminatie beginsel. Nu ik toch dat beladen woord heb genoemd volgt hier het antwoord op mijn melding van een paar dagen terug betreffende de racisten van Stormfront:

Geachte heer,
Bedankt voor uw melding. Deze site is bij ons bekend. Het materiaal wat erop staat is inderdaad strafbaar. Maar ik moet U helaas mededelen dat wij er erg weinig aan kunnen doen. Niet alleen loopt de site in de VS (dus formeel buiten onze jurisdictie), maar het wordt ge-hosted door een racistische provider. Een e-mail met een verzoek tot verwijdering (wat bij commerciële providers soms wel werkt) maakt dus geen kans. Ik hoop U voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
César Heukeshoven, MDI

Hiermee wordt meteen de onmacht van het MDI aangetoond.

1 opmerking:

Anoniem zei

Ich sehe Ihr Blog behandelt online geld verdienen. Da dürfte diese Seite interessant sein, die ich im Internet entdeckt habe:
online geld verdienen