Antwoord op: Filmkeuring

Het ministerie van OCW maakte zich er vanaf met de volgende mededeling:

Geachte heer W,

Postbus 51 heeft uw e-mail van 6 november 2009 doorgestuurd naar de Eenheid Burgervragen van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). In uw e-mail vraagt u naar de contactgegevens van de instantie die films en televisieprogramma's keurt. U kunt deze vinden op www.kijkwijzer.nl. Ook kunt op deze website informatie vinden over bijvoorbeeld de totstandkoming van bepaalde classificaties of over de wijze waarop u een klacht kunt indienen.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,


Rivka Staudt
behandelaar burgerbrieven
Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap
Eenheid Burgervragen
e-mail: r.staudt@minocw.nl


U begrijpt dat ik het niet leuk vind om van het kastje naar de muur te worden gestuurd en stuurde deze hele correspondentie naar het klachtenadres van de mensen achter Kijkwijzer. To be continued.

------
Ik stuurde een vraag aan minister Plasterk van OCW over de Filmkeuring. Ik kreeg als reactie dat de brief was doorgestuurd naar de mensen achter Postbus 51. Van hen kreeg ik daarop het volgende bericht:

Geachte heer of mevrouw,

Uw kenmerk is E1344218

Wij beschikken niet over voldoende informatie om uw vraag te kunnen beantwoorden.

Het antwoord op uw vraag kan het beste gegeven worden door een medewerker van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) die uitgebreid op de hoogte is van de regels en richtlijnen. Uw vraag hebben wij daarom voor verdere beantwoording doorgestuurd naar dit ministerie.

Met vriendelijke groet,

Postbus 51 Informatiedienst

Reacties

fialas zei…
interessant, maar die Plasterk is voor mij helemaal afgegaan omdat hij Llink geen machtiging geeft en toen ik hem ook nog in de de omhelzing zag van die griezel van een nieuwe louche omroep.

Populaire posts van deze blog

Ymere en de aanleg van CV-installatie: de soap

Ymere en de CV: het is nog niet voorbij.

Antwoord op: Vrijwilligerswerk II